Het team

Het begin

In 2006 begon ik zelf als ZZPer met een eerste klus binnen de overheid. Aan de ene kant doen waar je goed in bent, aan de andere kant als ondernemer aan de slag. Een uitdagende periode waarin er veel voorbij is gekomen.

Met al deze ervaringen zijn we in de loop van de tijd gestart met het begeleiden van andere zelfstandigen naar klussen binnen de overheid, waarbij transparantie, openheid, helderheid en eerlijk communiceren altijd hoog in het vaandel heeft gestaan en nog steeds staat. Met deze begeleiding van ons kan jij als (beginnend) ZZPer je blijven focussen op waar jij goed in bent, wij blijven op zoek gaan naar nieuwe opdrachten, zorgen dat alles administratief netjes geregeld is en houden jou op de hoogte van betalingen en uitdagingen. Zoeken naar oplossingen is waar we sterk in zijn.

De vraag achter de vraag staat bij ons altijd centraal als we met klanten en medewerkers in gesprek gaan. Samen zoeken naar een oplossing voor uitdagingen en het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek. Bemiddeling is daarbij het steeds opnieuw aangaan van verbindingen. Dat is wat ik leuk vind, dat is wat ik doe. Ik ben te typeren als een echte starter. Daar staat onze naam Mast dan ook voor: “Manfred start”.

Graag starten wij met jou een nieuw traject. Ben je er klaar voor?

Mast Nederland

Mast Nederland heeft zich ontwikkeld tot een professioneel adviesbureau in de bemiddeling van flexpersoneel binnen de overheid en daar zijn we trots op. Zoiets doe je natuurlijk niet alleen en daarom bedanken wij iedereen die, zowel als ZZPer als in loondienst en op geheel eigen wijze, op een positieve manier mee helpt of mee heeft geholpen aan het succes van Mast Nederland: Niek, Pascal, Marga, Thierry, Vivian, Sandra, Richard, Biba, Peter, Roos, Janine, Dick, Mashal, Emelien, Geert, Tim, Dino, Jonathan, Margina, Nathalie, Steven, Martin, Valérie, André, Melody, Adil, Inge de V., Jeroen J., Linh, Marjel, Monique O., Alexander, Elmira, Dieuwertje, Jeroen vd L., Anneke, Nancy, Vincent, Marianne, Wesley, Tijmen, Monique v S., Hans, Wilco, Anneloes, Charlie, Floris, Heidi, Maryam, Miguel, Mylene, Gaby, Joshua, Kimberley, Lea, Fadila, Carla, Razia, Hafida, Judith, Tamara, Annemee, Wilma, Loes, Julian, Fouad, Henk, Edsilia, Roland, Claudia, Felix, Marja, Mey Yen, Robyn, Massrat, Julie, Inge Z., Daniel, Allan, Mounaim, Arie, Sinan, Koen L., Ardita, Yolanda, Peggy, Ethel, Sabine, Farida, Danielle, Gitta, Anouk, Anastacia, Rachida, Anoeradha, Rita, Sytze, Jacqueline, Marijn, Anouska, Michiel, Carmen, Sertaç, Casper, Robbert, Monique P., Fauzia, Koen de G., Fatna en tenslotte Manfred (oprichter en eigenaar).

Manfred de Grooth

Manfred de Grooth

Oprichter / eigenaar

Telefonisch het beste in de ochtenden te bereiken. Als je een bericht in spreekt, belt hij altijd terug.

T: 06 – 14 38 98 77

E: manfred@mastnederland.nl

Team Backoffice bemiddeling

Team Backoffice bemiddeling

Voor vragen over vacatures, de voortgang van jouw ZZP bemiddeling en dergelijke. Via de mail te bereiken.

E: vacatures@mastnederland.nl

Team Administratie

Team Administratie

Voor vragen over de facturering, contracten, de voortgang van jouw betalingen en dergelijke. Via de mail te bereiken.

E: administratie@mastnederland.nl

Annique Harold

Annique Harold

(Entreprise en orientation / création)

Mast – France sud-Est

E: AnniqueHarold.Fr@mastnederland.nl

T: +33 6 – 83 48 76 49

Mast Nederland B.V.

Kamer van Koophandel 52033759

Contact

Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk

vacatures@mastnederland.nl

info@mastnederland.nl