Dienstverlening

ZZP en overheid

Ben je op zoek naar een nieuwe opdracht als interim professional binnen de overheid? Wil je als freelancer met een club werken met aandacht voor jou als ZZPer en houd je van snelle betaling? Meer dan welkom bij Mast Nederland!

Ben je benieuwd naar welke aanvragen wij nu open hebben staan voor interim collega’s? Kijk dan op onze pagina met ZZP aanvragen en schrijf je in op een vacature die je aanspreekt.

Kijk hierbij goed naar de gestelde eisen (verplicht) en wensen (hiermee kom je hoger in de ranking) en neem dit mee in je CV en (inhoudelijke) motivatiebrief.

Jouw vervolgopdracht

Als interim professional wil je je richten op de inhoud. Wij blijven in contact met jou tijdens je huidige klus en gaan voor jou op zoek naar een nieuwe opdracht als jouw huidige opdracht bijna ten einde is. Hierdoor kan jij je blijven focussen op de kwaliteit van jouw inzet en houdt je toch alle mogelijkheden open voor de periode er na. Een Win-Win situatie.

Z

Van een dienstverband naar ZZP

Ben je een ervaren professional met ruime ervaring binnen de overheid en wil je de stap maken naar zelfstandig ondernemerschap middels een ZZP constructie? Welkom bij Mast Nederland! Wij kunnen je de informatie en ondersteuning bieden om deze stap te maken. Hierbij is een eerste opdracht het uitgangspunt. Kijk hiervoor op onze vacatures pagina en schrijf je in op een vacature die je aanspreekt.

Mast Nederland B.V.

Kamer van Koophandel 52033759

Contact

Geestbrugkade 32, 2281 CX Rijswijk

vacatures@mastnederland.nl

info@mastnederland.nl